Για άλλη μια χρονιά, από την Παρασκευή 29 Ιουλίου μέχρι την Κυριακή 7 Αυγούστου,  άνθρωποι όλων των ηλικιών απ’ όλη την Ελλάδα, αλλά και το εξωτερικό, θα βρεθούμε για 10 μέρες και 9 βράδια και θα στήσουμε μια μικρή κοινωνία σαν αυτή που θέλουμε να φτιάξουμε. Συλλογικά, αλληλέγγυα, αυτοδιαχειριζόμενα και πάνω απ’ όλα με όρεξη και κέφι.
Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει συζητήσεις και εργαστήρια για την προσφυγική κρίση αλλά και το κίνημα αλληλεγγύης, την δίκη της Χρυσής Αυγής, για το LGBT κίνημα, τον αγώνα για τα εργασιακά δικαιώματα, για τα σημαντικά κινήματα στην Β.Ελλάδα (Σκουριές, ΒΙΟΜΕΤ), για τις γαλλικές κινητοποιήσεις, για την ριζοσπαστική αριστερά στις ΗΠΑ, για το κίνημα ενάντια στο φόρο ύδρευσης στην Ιρλανδία, για τα 80 χρόνια από τον Ισπανικό εμφύλιο, για την μουσική και τα κινήματα κ.α.
Στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων του κάμπινγκ θα γίνουν, ακόμα, συναυλίες, προβολές ταινιών, workshops, beach party, εκδρομές κ.ά.
Ήδη το πολιτιστικό πρόγραμμα διαμορφώνεται και όλα δείχνουν ότι θα είναι πιο πλούσιο από ποτέ.
Οι Social Waste, θα παίξουν ζωντανά την Παρασκευή 5 Αυγούστου και οι Bandallusia το Σάββατο 30 Ιουλίου. Ενώ την Δευτέρα 1 Αυγούστου θα προβληθεί το ντοκιμαντέρ της Angélique Kourounis, «Χρυσή Αυγή: Προσωπική Υπόθεση»
Όπως τα 2 προηγούμενα χρόνια, έτσι και φέτος θα λειτουργήσει αυτοδιαχειριζόμενη κουζίνα για να μπορούν οι συμμετέχοντες να απολαμβάνουν φτηνό και ποιοτικό φαγητό, καλύπτοντας παράλληλα όλα τα γαστρονομικά γούστα, με κρέας, ψάρι και χορτοφαγικά πιάτα. Ασφαλώς δεν μπορούν να λείψουν πλούσια πρωινά, σνακ, σαλάτες και βραδινά ψησίματα.
Ενώ καθημερινά θα λειτουργεί από το πρωί μέχρι το βράδυ, αυτοδιαχειριζόμενο μπαρ που θα καλύψει όλες τις ανάγκες. Από καφέ και χυμό, μέχρι τσίπουρο, μπίρες και κοκτέιλ.
Κόστος συμμετοχής
  • 115 ευρώ από Αθήνα
  • 140 ευρώ από Θεσσαλονίκη
  • 125 ευρώ από Βόλο
και περιλαμβάνει: διαμονή 9 βράδια (με δική σου σκηνή), μεταφορά με μισθωμένο λεωφορείο από Θεσσαλονίκη και Βόλο, εισιτήρια  πλοίου από Ραφήνα με επιστροφή, μεταφορά από το λιμάνι στο κάμπινγκ και αντίστροφα και κάρτα για εκπτώσεις 10-20% σε εστιατόρια και μπαρ.

 

Για πληροφορίες, κρατήσεις και το τελικό πρόγραμμα δείτε στo antinazizone.gr και στο facebook: camping-YRE.