Το «ENIGMA CLUB» στη Σαντορίνη επέστρεψε πλήρως ανακαινισμένο και με περισσότερο κέφι από ποτέ για να βάλει «ΦΩΤΙΑ» στις νύχτες της Σαντορίνης…

Το must club του νησιού άνοιξε τις πόρτες του πριν λίγες ημέρες και έκανε δυναμικό come back με τους  Droulias Brothers, που ταξίδεψαν στη Σαντορίνη για προγραμματισμένη εμφάνιση στο μεγαλύτερο και δημοφιλέστερο club του νησιού το «ENIGMA CLUB» .

Τα αδέλφια με καταγωγή από Μύκονο και Κρήτη ξεσηκώνουν με την λύρα και το νταούλι τους τον κόσμο που γέμισε ασφυκτικά το μαγαζί, χαρίζοντας μία μαγική βραδιά, ενώ από τη διασκέδαση δεν έλειψαν και οι celebrities με τη Βάνα Μπάρμπα που επέλεξε το Enigma να δείχνει να το διασκεδάζει για τα καλά, ενώ δεν έλειψαν και οι αφιερώσεις στη γυναίκα «σύμβολο»!!! [βλ. φώτο] .

Οι  Κωνσταντίνος και ο Ηλίας, που έδειξαν ότι θα μας απασχολήσουν πολύ τα επόμενα χρόνια, επέστρεψαν στη βάση τους που δεν είναι άλλη από γνωστό μαγαζί της παραλιακής. Εκεί, βρέθηκε η Βίκυ Κουλιανού, η οποία όλο το βράδυ χόρευε με το πρόγραμμά τους.

Όλοι γνωρίσαμε τις βραδιές στο «ENIGMA CLUB»… Αυτό όμως που μας επιφυλάσσουν για τη συνέχεια  οι επιχειρηματίες που το διευθύνουν (Γαλανός, Βλαβιανός και Τσάκαλος) μάλλον δεν θα έχει προηγούμενο !!!