Μέσω επιστολή το Γενικό Λύκειο Τραγαίας Νάξου, ευχαριστεί την αεροπορική εταιρεία SKY EXPRESS για την δωρεάν μεταφορά των μαθητών μετά την πενθήμερη εκδρομή τους στη Θεσσαλονίκη.

Προς αεροπορική εταιρεία SKY EXPRESS

Με αυτή την επιστολή θα θέλαμε να σας εκφράσουμε τις θερμές μας ευχαριστίες για την άμεση ανταπόκρισή στο αίτημα μας για τη συνδρομή σας. Συγκεκριμένα, ήταν αρκετό ένα απλό e-mail εκ μέρους του Συλλόγου Καθηγητών του Γενικού Λυκείου Τραγαίας Νάξου, για να ενεργήσετε αποτελεσματικά και να ακολουθήσετε όλες τις απαιτούμενες διαδικασίες, προκειμένου να μεταφέρετε δωρεάν τους «αποκλεισμένους» στον Πειραιά μαθητές μας, μετά την πενθήμερη εκδρομή τους στη Θεσσαλονίκη.

Συνεπώς αρμόζει σε όλους σας ένα μεγάλο «Ευχαριστώ» τόσο από τον Σύλλογο Διδασκόντων και το Δεκαπενταμελές Συμβούλιο Μαθητών του Σχολείου μας όσο και από τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων για την πρόθυμη και ταχεία δραστηριοποίησή σας, η οποία αποτελεί δείγμα κοινωνικής ευαισθησίας και προσφοράς και παράδειγμα προς μίμηση για όλους σε αντίστοιχες περιπτώσεις.

                                                        

Ο Σύλλογος Καθηγητών Το 15μελές Συμβούλιο Ο Σύλλογος Γονέων και

Κηδεμόνων