Μια δράση αφιερωμένη αυτήν την φορά στην  γυναίκα της Μυκόνου, την πραγματική αγωνίστρια της ζωής.Μια δράση αγάπης και ιατρικής φροντίδας.

Η συμμετοχή ξεπέρασε τα προσδοκώμενα.

Όσο οι κοινωνικές και οικονομικές συνθήκες γίνονται δυσκολότερες η διοργάνωση και εφαρμογή   παρόμοιων προγραμμάτων είναι επιβεβλημένη.

Το Κέντρο Υγείας επικεντρωμένο στον κοινωνικό ρόλο που ενσαρκώνει,συνεχίζει  το ανθρωποκεντρικό του έργο, συμβάλλοντας κατά το μέγιστο δυνατό στην αναβάθμιση της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας και στην κυρίαρχη εικόνα της Δημόσιας  Υγείας στο νησί.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ

στον Καθηγητή κ. Γ. Ζωγράφο  Καθηγητή Χειρουργικής, Αναπληρωτή Πρύτανη Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, Διευθυντή Α΄ Προπαιδευτικής Χειρουργικής Κλινικής Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, Γ.Ν.Α. “Ιπποκράτειο

και την υψηλής επιστημονικής κατάρτισης ομάδας του, για την ανιδιοτελή προσφορά τους,

Στον Σύλλογο Καρκινοπαθών για τον άψογο συντονισμό και σε όλους όσους με κάθε τρόπο συνέβαλαν.

Τέλος, μια υπόσχεση στους ανθρώπους της Μυκόνου ότι θα συνεχίςουμε να προσπαθούμε  για τα μέγιστα και ίσως καταφέρουμε τα ακατόρθωτα.

 

Όσοι συνοδοιπόροι, είναι πάντα επιθυμητοί

Είναι άλλωστε  αναγκαίο και συναρπαστικό ειδικότερα αυτήν την περίοδο  να κατασκευάζεις αυτόν τον υπέροχο κόσμο της υπέρβασης…

 

Για την Δ.Ε του Κ.Υ. Μυκόνου

                    Σαμψούνη Ντίνα