Η συναυλία όμως δεν είχε μόνο ψυχαγωγικό σκοπό αλλά και κοινωνικό καθώς στην είσοδο του θεάτρου της Λάκκας, υπήρχε ένας κουμπαράς αγάπης ο οποίος ήταν για την στήριξη του Αρτέμη Κουτσούκου και της οικογένειας του για τις δύσκολες στιγμές που περνούν. Πρόκειται για τον 21χρονο, θύμα τροχαίου, που νοσηλεύεται στο Κέντρο Αποκατάστασης Λάρισας.

Τη συναυλία άνοιξε με χαιρετισμό ο Πρόεδρος του Γρυπάρειου Πολιτιστικού Κέντρου Μυκόνου, Δημήτρης Κοντιζάς. Στη παράσταση παρευρέθηκε ο Δήμαρχος Μυκόνου, Κωνσταντίνος Κουκάς η Αντιδήμαρχος Μυκόνου Γρυπάρη Ειρήνη, η πρόεδρος της ΚΔΕΠΠΑΜ Ανδριαννή Κουφού και μέλη του Δημοτικού συμβουλίου

Στη συνέχεια εμφανίστηκαν οι δύο καλλιτέχνες στο Μυκονίατικο κοινό, που είχε φτάσει από νωρίς στο «Θεατράκι της Λάκκας», στις 21:30 έχοντας στις αποσκευές τους νέα τραγούδια από το cd «Ψεύτης Καιρός» από τον οποίο ξεχωρίζουντο «Κάθε φορά», το «Ποιο παραμύθι να βρω» και το «Και θέλω εσένα».

Φυσικά δεν έλειπε και η καλοκαιρινή διάθεση, για δυό και… ώρες που διήρκησε η συναυλία. Σε όλη τη διάρκεια υπήρχε κέφι παλμός και… συγκίνηση.

Ο Γιάννης Κότσιρας αναφέρθηκε στον Θάνο Μικρούτσικο λέγοντας ότι ήταν ο πρώτος που τον έφερε στην σκηνή και ερμήνευσε το τραγούδι «Σαν πλανόδιο Τσίρκο». Στην συνέχεια ακούστηκαν και κάποια τραγούδια Μητροπάνου και του Λουκιανού Κηλαηδόνη που έφεραν νοσταλγία και συγκίνηση.

Η Μιρέλα Πάχου, μάγεψε με την παρουσία της και το ακορντεόν της και έδωσε το δικό της στίγμα με το τραγούδι «Νομάδες» που έγραψε με αφορμή την καλοκαιρινή περιοδεία, το οποίο θα ακούμε σύντομα με τη συμμετοχή του Μίλτου Πασχαλίδη.

Οι δύο καλλιτέχνες σύστησαν και τους μουσικούς τους… Ο Αλέξανδρος Λιβιτσάνος στην ενορχήστρωση και τα πλήκτρα, ο Γιάννης Αγγελόπουλος στα τύμπανα, ο Γιάννης Γρυπαίος στο μπάσο, ο Βαγγέλης Μαχαίρας στο μπουζούκι και ο Κώστας Μιχαλός στην κιθάρα.

Οι φωτισμοί ήταν του Ανδρέα Κούρτη, ενώ τον ήχο επιμελήθηκαν οι Στρατής Καραδημητράκης και Λάμπρος Μπούνας.

Δείτε βίντεο και φωτογραφικό υλικό από τη συναυλία

Posted by cycladesplus.gr on Montag, 21. August 2017