Με μεγάλη προσέλευση κοινού πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση των κυκλαδίτικων προϊόντων στο Παντοπωλείο της Μεσογειακής Διατροφής, την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου στις 12:00, στην Αθήνα. Η παρουσίαση οργανώθηκε από την Δημοτική Επιχείρηση του Δήμου Μυκόνου ΚΔΕΠΠΑΜ και το Παντοπωλείο.

Παρουσιάστηκαν σε αντίστιξη οι ποικιλίες φάβας Κατσούνι (το) από την αγαπημένη Σχοινούσα (Μανώλης Κωβαίος) και από την ποιητική Αμοργό (Νώντας Γαβαλάς), καθώς και λαθούρι (το) από την ηφαιστειακή γη της Σαντορίνης (Γιάννης Νομικός). Παράλληλα παρουσιάστηκαν τα εξαιρετικά αμυγδαλωτά της Mary Stai αλλά και τα προϊόντα της Λουίζα Αρμακόλα που έχει απογειώσει την παρουσία τής Τήνου. Τυριά μοναδικά του Νικος Ασουτης από την Άνδρο, του Φρατζέσκαρου από τη Σίφνο, του Ζοζεφίνου από τη Σύρο, τα αλλαντικά του Κρητικού από την Τήνο, καραμέλες από την Νάξο, τυριά του Μπαμπούνη από τη Νάξο, ρακόμελο από την Αμοργό αλλά και οργανικά βότανα Κυκλάδων (Cyclades Organics).

Η ΚΔΕΠΠΑΜ ευχαριστεί την κα Μαριάννα Κομητοπούλου και το πρόθυμο προσωπικό του καταστήματος για τη φιλοξενία, αλλά και το ευχάριστο κοινό που έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον στην εκδήλωση και στήριξε τα κυκλαδίτικα προϊόντα με τις αγορές του.
Χρόνια πολλά σε όλους και καλές γιορτές.