Οπότε έφτασε και η ώρα των εγκαινίων, το απόγευμα της 6ης Οκτωβρίου, ημέρα Παρασκευή στις 5 το απόγευμα παρουσία μάλιστα και του αναπληρωτή υπουργού Υγείας κου Παύλου Πολάκη. Και μην ξεχνάμε ότι για τον κο Πολάκη δεν είναι η πρώτη φορά που έρχεται στο Νοσοκομείο (το έχει επισκεφθεί ινκόγκνιτο στη διάρκεια των διακοπών του) και συχνά πυκνά τιτιβίζει γύρω από θέματα και δράσεις του Νοσοκομείου – Κέντρου Υγείας Νάξου…

Όπως είχε κάνει με το ιδιαίτερο στιλ του στις 11 Αυγούστου όταν έγινε γνωστό ότι ξεκινάει η λειτουργία της μονάδας τεχνητού νεφρού στο Νοσοκομείο της Νάξου. Τι είχε… τιτιβίσει; «Πάρτε και ένα τελευταίο γιατί ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΜΕ !!!!!(στα κανάλια δεν τ ακούσατε, ΑΛΛΑ ΕΓΙΝΕ!!!)

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΝ-ΚΥ ΝΑΞΟΥ

ΘΕΜΑ: «ΕΝΑΡΞΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΜΟΝΑΔΑΣ ΤΕΧΝΗΤΟΥ ΝΕΦΡΟΥ»

«Σας ενημερώνουμε ότι σήμερα 11/8/2017 ξεκίνησε την λειτουργία της η Μονάδα Τεχνητού Νεφρού στο Νοσοκομείο μας. Η Μονάδα Τεχνητού Νεφρού θα εξυπηρετήσει σταδιακά όλα τα τακτικά περιστατικά μονίμων κατοίκων του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων και θα έχει τη δυνατότητα κάλυψης επειγόντων περιστατικών».

Εκτός από τον κο Πολάκη, αναμένεται να δώσουν το παρών και οι βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ των Κυκλάδων (τεράστιο μερίδιο ανήκει στον κο Μανιό, ο οποίος από τη πρώτη στιγμή είχε μιλήσει για την ανάγκη δράσης από τη πολιτεία για το άνοιγμα της μονάδας) και βέβαια η Διοικήτρια της 2ης ΥΠΕ Πειραιώς και Αιγαίου κος Όλγα Ιορδανίδου. Και βέβαια όλοι οι φορείς του νησιού…

Και σήμερα ήρθε η επίσημη πρόσκληση που αναφέρει όπως διαβάζουμε

«Το Γενικό Νοσοκομείο – ΚΥ Νάξου σας προσκαλεί να τιμήσετε με την παρουσία σας την τελετή εγκαινίων της Μονάδας Τεχνητού Νεφρού που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 6 Οκτωβρίου 2017 και ώρα 17:00μμ.

Την εκδήλωση θα τιμήσει με την παρουσία του ο Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας κ. Πολάκης Παύλος».

Και ελπίζουμε και σε περισσότερες δράσεις όσον αφορά το Νοσοκομείο – Κέντρο Υγείας Νάξου με τη λειτουργία όλο και περισσότερων μονάδων.