Η κάμερα του Mykonos Live TV εντόπισε τους δύο Γιώργηδες χαλαρούς και ευδιάθετους στα Ματογιάννια, όπου έδωσαν το παρών στο open street party που διοργάνωσαν ιδιοκτήτες καταστημάτων έξω από την εκκλησία της Πανάχρας, στην Χώρα της Μυκόνου.

Ειδικά, ο Γιώργος Μαυρίδης ήταν σε μεγάλα κέφια και το έριξε στον χορό μαζί με έναν λιλιπούτειο φίλο του. Όπως φαίνεται, ο πολυταξιδεμένος παρουσιαστής έχει αδυναμία εκτός από την Μόλυ, την όμορφη σκυλίτσα της εκπομπής, και στα παιδιά!

Στη συνέχεια το Cycladesplus.gr βρέθηκε στα γυρίσματα της εκπομπής του Alpha Στον Δρόμο μαζί με τον Γιάννη Γαλάτη, με τον οποίο έκαναν πασαρέλα… στη Χώρα της Μυκόνου

Σύμφωνα με πληροφορίες, Μαυρίδης και Λέντζας αντιμετώπισαν δυσκολίες μέχρι να πάνε στην Μύκονο. Η Κονσέρβα, το μεταχειρισμένο βανάκι τους, παρουσίασε πρόβλημα, ενώ λόγω της απεργίας των ναυτεργατών αναγκάστηκαν να επιβιβαστούν σε σκάφος για να φτάσουν στο νησί, αντί για το πλοίο της γραμμής. Τα εμπόδια αυτά δεν τους πτόησαν και με κέφι και μεράκι ετοίμασαν ένα μοναδικό επεισόδιο που θα συζητηθεί. Τελικά, η ενέργεια αυτού του νησιού είναι μοναδική!

Δείτε τις φωτογραφίες του Cycladesplus.gr

Posted by cycladesplus.gr on Montag, 22. Mai 2017

Δείτε το βίντεο του Mykonos Live Tv