Τα νέα προγράμματα είναι διαθέσιμα μέσω του Quest for Agents για ταξίδια από την 1η Απριλίου του 2018 και μετά.

Κάθε ταξίδι ξεκινά και ολοκληρώνεται στην Αθήνα περιλαμβάνοντας 3 διανυκτερεύσεις στη Σαντορίνη, όπου οι ταξιδιώτες θα ανακαλύψουν την κλασική ελληνική αρχιτεκτονική που ενσωματώνεται στο ηφαιστειακό τοπίο της καλντέρας και, εάν το επιθυμούν, θα εξερευνήσουν αρχαιολογικά ευρήματα του Μινωικού πολιτισμού.

Για τους λάτρεις της παραλίας προσφέρεται το πακέτο Athens & Island Experience 10 διανυκτερεύσεων, που περιλαμβάνει την Πάρο αλλά και το πακέτο Athens & Scenic Southern Island, 11 διανυκτερεύσεων, που περιλαμβάνει Ρόδο και Κρήτη.

Στο πακέτο Athens & Cyclades Island Hopping, 11 διανυκτερεύσεων, περιλαμβάνεται η Μύκονος και η Νάξος και στο πακέτο Greek Journey, 11 διανυκτερεύσεων, η Αθήνα, η Σαντορίνη, η Μύκονος και ηΠάρος.

Η Travel Impressions προσφέρει ακόμα ξεναγήσεις δύο ή τριών ημερών με συνοδό στους αρχαιολογικούς χώρους που αποτελούν μνημεία πολιτιστικής κληρονομιάς της UNESCO στους Δελφούς και τα Μετέωρα καθώς και τετραήμερο Classical Tour.

Προσφέρεται επίσης η 4η διανυκτέρευση δωρεάν στα ξενοδοχεία Μ. Βρετανία και King George Palace της Αθήνας καθώς και μειωμένες τιμές για προκρατήσεις σε μεγάλο αριθμό ξενοδοχείων στην Κρήτη, τη Μύκονο, τη Ρόδο και τη Σαντορίνη.