Ο Αντώνης Ρέμος θα τραγουδήσει σήμερα με δύο Λιβανέζους, ενώ η ημερομηνία της συναυλίας του συμπίπτει με μία από τις μεγαλύτερες μουσουλμανικές γιορτές, η οποία ξεκινά μετά το τέλος του Χατζ (το ετήσιο ισλαμικό προσκύνημα στην Μέκκα).

Μάλιστα στην Μύκονο βρίσκονται ήδη οι άλλοι δύο σταρ από το Λίβανο, οι οποίοι θα τραγουδήσουν με τον Αντώνη Ρέμο, καθώς ο τραγουδιστής έχει φροντίσει να ενημερώσει τους διαδικτυακούς του φίλους μέσω του Instagram.

Όσο για τους ξένους σταρ, εκείνοι είναι ιδιαίτερα γνωστοί στην πατρίδα τους και ονομάζονται Ραγκέμπ Αλάμα και ο Μουσταφά Σαντάλ.

Τα σκηνικά, εκείνα έχουν ήδη ετοιμαστεί με την σκηνή αυτή την φορά να μην είναι μέσα στην θάλασσα, αλλά στην άκρη της παραλίας του Nammos και την διακόσμηση να παραπέμπει σε ανατολή.

Με την γιορτή των μουσουλμάνων να ξεκινά σήμερα, στο νησί αναμένονται για την συναυλία πολλοί Άραβες κροίσοι, με τον τζίρο να μην αποκλείεται να ξεπεράσει και το 1,6 εκατ. τζίρο που είχε γίνει από την συναυλία του Ρέμου με τον Έρος Ραμαζότι.

Άλλωστε η σημερινή μέρα είναι ημέρα γιορτής για τους μουσουλμάνους καθώς το βράδυ συνηθίζουν να συναντιούνται οι οικογένειες και να ανταλλάσσουν δώρα και χρήματα, ενώ στη  συνέχεια τρώνε ψητά κρέατα και διασκεδάζουν.