Με τη σειρά του ο Δήμος Σύρου Ερμούπολης εξέδωσε ανακοίνωση μέσω της οποία ευχαριστεί την κ. Ιωάννα Σίμου για την προσφορά της.

Διαβάστε την επιστολή παραίτησης της Δημοτικής Συμβούλου Ιωάννας Σίμου  εδώ

Η ανακοίνωση από τον Δήμο Σύρου – Ερμούπολης

Σύρος, 20 Φεβρουαρίου 2017

Νιώθουμε την ανάγκη να εκφράσουμε τις εγκάρδιες ευχαριστίες μας προς τη φίλη, άξια συνεργάτιδα και μέλος του συνδυασμού «Η Σύρος που αξίζουμε», Ιωάννα Σίμου, για την αδιαμφισβήτητη και σημαντική προσφορά της, καθ’ όλη τη διάρκεια της θητείας της ως δημοτικής συμβούλου, στη λειτουργία του Δήμου μας και την πρόοδο των υποθέσεων του νησιού μας. Ένας εξαίρετος χαρακτήρας και ενεργός πολίτης, η οποία σε πνεύμα συνεργασίας, κατανόησης και σύμπνοιας, προσέφερε σημαντικά από όποια θέση και με όποια ιδιότητα κλήθηκε να υπηρετήσει τον Δήμο μας.

Δυστυχώς, προσωπικοί λόγοι την οδήγησαν στην υποβολή παραίτησής της από τη θέση της δημοτικού συμβούλου Σύρου – Ερμούπολης, όχι όμως, κατά τη δήλωση της ίδιας, και από ενεργό μέλος του συνδυασμού μας, συμμεριζόμενη πλήρως τα οράματα, τους στόχους και τις επιδιώξεις που είχαμε θέσει από το ξεκίνημα κιόλας αυτής της προσπάθειας και για τα οποία εξακολουθούμε να παλεύουμε.

Ιωάννα, σου εύχομαι, τόσο ο ίδιος προσωπικά ως Δήμαρχος, αλλά και εκπροσωπώντας τα μέλη της παράταξής μας, κάθε επιτυχία στους στόχους της ζωής σου, με την ίδια δημιουργικότητα, ενέργεια και θετική στάση ζωής στα πράγματα.

Αντικαταστάτρια της Ιωάννας Σίμου θα είναι η αρχαιολόγος Μαρίζα Αγγελοπούλου, στη Δημοτική Ενότητα Ερμουπόλεως, η οποία διακρίνεται για το ήθος, την επιστημονική επάρκεια και την ενεργό συμμετοχή της στα κοινά του νησιού μας. Μαρίζα, σου ευχόμαστε ολόψυχα μια καλή, εποικοδομητική και αποδοτική παρουσία στα πράγματα του Δήμου και του νησιού μας, για την οποία είμαστε βέβαιοι.

 

Ο Δήμαρχος Σύρου – Ερμούπολης                                                    

Γιώργος Μαραγκός