Πρόκειται για την κορυφαία διοργάνωση και καθιερωμένη ετήσια γιορτή της ελληνικής γαστρονομίας, όπου βραβεύονται τα κορυφαία εκ των κορυφαίων εστιατορίων της χώρας μας.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος η Μύκονος είχε σημαντική παρουσία στο θεσμό των Χρυσών Σκούφων και παρά το μεγάλο ανταγωνισμό, το εστιατόριο Matsuhisa Mykonos κατάφερε να αποσπάσει ένα χρυσό σκούφο για τη γιαπωνέζικη κουζίνα του, εκπροσωπώντας επάξια το νησί μας.

Οι κ.κ. Κουκάς και Ατζαμόγλου συνεχάρησαν τους συντελεστές της επιτυχίας, τονίζοντας ότι τέτοιες σημαντικές διακρίσεις υψηλού επιπέδου, συνδράμουν καθοριστικά στη διαμόρφωση του διεθνούς brand της Μυκόνου, που αποτελεί έναν από τους κορυφαίους τουριστικούς προορισμούς παγκοσμίως.