Η WorldVentures, πιστή στη φιλοσοφία της ότι «ο καλύτερος τρόπος να ταξιδέψεις σε όλον τον κόσμο, είναι με παρέα», αλλά και στον στόχο της να προσφέρει στα μέλη της «ονειρεμένους» ταξιδιωτικούς προορισμούς που δημιουργούν εμπειρίες ζωής «πέρα από κάθε φαντασία», χάρισε στα μέλη της μέλη της που παρευρέθηκαν στη Μύκονο ένα από τα πιο επιτυχημένα MEGA DreamTrips. Με ένα άρτια σχεδιασμένο πρόγραμμα για όλες τις διαφορετικές επιθυμίες των Μελών, με μοναδικά δείπνα, αξέχαστα parties και χαλαρωτικές βόλτες, τα μέλη της WorldVentures απόλαυσαν ένα τετραήμερο γνήσιας ελληνικής φιλοξενίας και τρόπου διασκέδασης.

Ο Todd Copley, VP και Διευθύνων Σύμβουλος EMEA & APAC της ROVIA, αποκλειστικός συνεργάτης booking agent της WorldVentures, δήλωσε χαρακτηριστικά: «Το MEGA DreamTrip στην Μύκονο είχε τεράστια επιτυχία! Η συνεργασία μας με κάποιες από τις καλύτερες τοπικές επιχειρήσεις, όπως το Myconian Collection Hotels & Resorts, το οποίο παρείχε εξαιρετική φιλοξενία στα 800 μέλη μας, είναι μια ισχυρή απόδειξη της δέσμευσής μας στην ελληνική αγορά, μίας δέσμευσης που θέλουμε να συνεχώς να ενισχύουμε παρέχοντας στα μέλη μας μοναδικές εμπειρίες ζωής.»

Συνεχίζει λέγοντας ότι «αυτή η μοναδική εμπειρία που ζήσαμε, μας κάνει ακόμα πιο χαρούμενους να ανακοινώσουμε ότι, για το 2018, με τη WorldVentures θα προσφέρουμε περίπου 250 DreamTrips σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο, γεγονός που δημιουργεί θετικό οικονομικό αποτύπωμα τόσο στις τοπικές οικονομίες όσο και στην εταιρεία. Είμαστε πολύ περήφανοι και ικανοποιημένοι με τις συνεργασίες μας στην Ελλάδα και την Κύπρο και χαιρόμαστε που μας δίνεται η δυνατότητα όχι μόνο να τις διατηρούμε αλλά και να τις επεκτείνουμε».

Σε αντίστοιχο πνεύμα, ο Παναγιώτης Δακτυλίδης, Διευθύνων Σύμβουλος των Myconian Collection, δήλωσε ότι: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που εδώ και 6 χρόνια φιλοξενούμε τα εκλεκτά μέλη τψν DreamTrips του ομίλου WorldVentures, της μεγαλύτερης ταξιδιωτικής συνδρομητικής κοινότητας, στα Myconian Collection Hotels & Resorts, σχεδιάζουμε αποκλειστικά για εκείνα εμπνευσμένες διακοπές φτιαγμένες στα μέτρα τους και τους προσφέρουμε μοναδικές εμπειρίες στην πανέμορφη Μύκονο.

Στα Myconian Collection, έχουμε πάντα στόχο μας να αναδεικνύουμε τα υψηλότερα πρότυπα φιλοξενίας και να δημιουργούμε ονειρικά ταξίδια για τους πιο απαιτητικούς ταξιδιώτες. Ευχαριστούμε τη WorldVentures που μας δίνει τη δυνατότητα να σχεδιάζουμε μαζί της μοναδικές εμπειρίες ζωής, προσφέροντας στα μέλη της κοινότητας DreamTrips αξέχαστες πολυτελείς διακοπές στο νησί μας».

Τέλος, η Ρεβέκκα Πανοπούλου, Διευθύντρια Νοτίου Ευρώπης της WorldVentures, ευχαριστώντας θερμά τόσο τους συνεργάτες της WorldVentures για το έξοχο αποτέλεσμα, όσο και όλα τα Μέλη για το μοναδική τους διάθεση να ζήσουν όλοι τους αυτή την εμπειρία σαν μια μεγάλη οικογένεια, πιστοί στις αρχές της WorldVentures, ανέφερε χαρακτηριστικά ότι «νιώθω ιδιαίτερη χαρά που με τη WorldVentures βοηθούμε τους ανθρώπους να κάνουν το Ζην ΕυΖην, προσφέροντάς τους ποιοτικές διακοπές σε πολύ προσιτές τιμές!».